Behandelingen

Podologie

Podologisch onderzoek 0-60 min. € 65,00
Tijdens het eerste consult wordt de anamnese afgenomen, worden uw klachten in kaart gebracht en aanvullend onderzoek verricht om tot een podologische diagnose te komen.
Daarna krijgt u een behandeladvies en wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld.

Podologisch consult/controle 0-30 min. € 35,00
Tijdens het podologische consult worden uw voeten (en steunzolen) gecontroleerd. Dit gebeurd standaard 6 weken na aanschaf van uw zolen en daarna gewoonlijk eens per jaar. Bij kinderen is de controle meestal 2x per jaar.

Orthese inclusief consult 0-30 min. vanaf € 46,00
Een orthese is een hulpstukje van silicone materiaal dat gebruikt kan worden om een drukplekje drukvrij te leggen of een teenstand te corrigeren. Het wordt voor u op maat gemaakt.

Nagelbeugel inclusief consult 0-30 min. vanaf 46,00
Een nagelbeugel wordt gebruikt om een ingroeiende nagel
in groei te begeleiden zodat deze weer recht groeit en niet meer in de nagelwal drukt. Meestal wordt er gebruik gemaakt van een plakbeugel omdat deze vrijwel pijnloos gezet kan worden, afhankelijk van of er sprake is van een ontsteking.

Pedicure

Pedicure behandeling basis/medisch

0-30 min €35,50 | 0-45 min €43,50
Een (medisch) pedicure behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten, het knippen en polijsten van de nagels, het verwijderen van overtollig eelt, het verwijderen van likdoorns, het behandelen van kloven, het dunner frezen van verdikte nagels en schimmelnagels (kalknagels), het behandelen van ingroeiende nagels en het incrèmen van de voeten.

Pedicure behandeling ambulant (bij u aan huis) € 38,50
Indien u niet naar de praktijk kunt komen dan bestaat de mogelijkheid dat wij bij u aan huis komen om uw voeten te verzorgen.Wij rekenen hier wel een extra tarief voor.

Oncologische voetzorg intake 0-45 min. € 45,00
Kankerpatiënten die behandeld worden met chemokuren, doelgerichte therapie en/of immuuntherapie kunnen last krijgen van voet-en nagel aandoeningen, Dit kan veel pijn en ongemak veroorzaken. Een oncologisch voetzorgverlener is speciaal opgeleid om deze klachten te herkennen en op veilige wijze voetzorg te verlenen, met als doel de voeten in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en te houden. Tijdens de intake wordt de anamnese afgenomen, worden uw klachten in kaart gebracht en uw voeten (en eventueel handen) geïnspecteerd. Daarna volgt een behandeladvies en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. U gaat ermee akkoord dat wij toestemming vragen voor behandeling aan uw behandelend arts of oncologieverpleegkundige en daarna wordt een vervolgafspraak gemaakt voor de eerste voetzorgbehandeling.

U kunt bij ons contant betalen of pinnen. Indien een behandeling vergoed wordt door uw zorg verzekering kunt u zelf de factuur declareren.

Diabetespatiënten die de medisch noodzakelijke voetzorg vergoed krijgen via de podotherapeut, betalen 10,00 per behandeling bij voor de niet medisch noodzakelijke voetzorg. Wij werken samen met Avante podotherapie en podotherapie Arjan Buijs (Ikazia ziekenhuis)

Indien u reumatoide artritis heeft en bij CZ verzekerd bent, dan kunnen wij de behandeling rechtstreeks bij CZ declareren.

Oncologische voetzorg                                                                                       0-30 min. € 35,50    0-45 min. 43,50
Pedicure behandeling afgestemd op de oncologische voet (klachten) met als doel de voeten in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en te houden.