Behandelingen

Podologie

Podologisch onderzoek/consult (=1e consult en 1e controle na 6 weken) € 100
Tijdens het eerste consult wordt de anamnese afgenomen, worden uw klachten in kaart gebracht en aanvullend onderzoek verricht om tot een podologische diagnose te komen.
Daarna krijgt u een behandeladvies en wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld.

Podologische therapie/steunzolen € 115,00 per paar, dus totale kosten eerste aanschaf  € 215,00

Herhalingsverstrekking inclusief kort consult € 180,00
Podologisch consult/controle 0-30 min. € 35,00
Tijdens het podologische consult worden uw voeten onderzocht en naar houding, schoenen en gangbeeld gekeken, en wordt een 2D scan van uw voeten gemaakt en er wordt gekeken of uw huidige zolen nog voldoen aan de zorgvraag. Dit gebeurd gewoonlijk eens per jaar. Bij kinderen is de controle bij voorkeur 2x per jaar. 

*de eerste controle is zo'n 6 weken na aanschaf van de zolen en is bij het podologisch onderzoek inbegrepen

Orthese inclusief consult 0-30 min. vanaf € 46,00
Een orthese is een hulpstukje van silicone materiaal dat gebruikt kan worden om een drukplekje drukvrij te leggen of een teenstand te corrigeren. Het wordt voor u op maat gemaakt.

Nagelbeugel inclusief consult 0-30 min. vanaf 46,00
Een nagelbeugel wordt gebruikt om een ingroeiende nagel
in groei te begeleiden zodat deze weer recht groeit en niet meer in de nagelwal drukt. Meestal wordt er gebruik gemaakt van een plakbeugel omdat deze vrijwel pijnloos gezet kan worden, afhankelijk van of er sprake is van een ontsteking.

Pedicure

Pedicure behandeling basis/medisch

0-30 min €36,00 | 0-45 min €44,00
Een (medisch) pedicure behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten, het knippen en polijsten van de nagels, het verwijderen van overtollig eelt, het verwijderen van likdoorns, het behandelen van kloven, het dunner frezen van verdikte nagels en schimmelnagels (kalknagels), het behandelen van ingroeiende nagels en het incrèmen van de voeten.

Pedicure behandeling ambulant (bij u aan huis) € 39,00
Indien u niet naar de praktijk kunt komen dan bestaat de mogelijkheid dat wij bij u aan huis komen om uw voeten te verzorgen.Wij rekenen hier wel een extra tarief voor.

U kunt bij ons contant betalen of pinnen. Indien een behandeling vergoed wordt door uw zorgverzekering kunt u zelf de factuur declareren.

Diabetespatiënten die de medisch noodzakelijke voetzorg vergoed krijgen via de podotherapeut, betalen € 10,00 per behandeling bij voor de niet medisch noodzakelijke voetzorg. Indien de behandeling bij u thuis plaatsvind is dit € 12,50. 

Wij werken samen met podotherapie Avante, RondOm, Hallux, Hermanns en Buijs. 

Indien u reumatoïde artritis heeft en bij CZ verzekerd bent, dan kunnen wij de behandeling rechtstreeks bij CZ declareren. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts of specialist noodzakelijk.